Maksuttomat etäjumpat kevätkaudella 2024

Jumppaa ohjatusti kotona!

Järjestämme kevätkaudella kolme maksutonta viikoittaista etäjumppaa Zoom:n välityksellä. Jumpat ovat kevyitä ja suunniteltu 60+ ikäisille. Etäjumpat alkavat tiistaina 9.1. jatkuvat kevätkaudella 31.5.2024 saakka.

Päivitys: Keskiviikkoryhmä jatkuu muita ryhmiä pidempään, 19.6 asti. Tervetuloa mukaan myös kesken kauden!

Ilmoittautuminen kevätkauden etäjumppiin:

Seniorin Selkä Kuntoon -hanke on Pääkaupunkiseudun Helsingin Selkäyhdistys ry:n koordinoima hanke, jota rahoittaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi. Toimintaan voivat osallistua 60+ ikäiset helsinkiläiset. Toiminta on osallistujille maksutonta, eikä osallistuminen vaadi Selkäyhdistyksen jäsenyyttä.

Mikäli haluat tukea Selkäyhdistyksen toimintaa, voit liittyä jäseneksi tällä lomakkeella. Jäsenmaksu on 27€ vuonna 2024. Jäsenenä saat jäsenetuja, mm. Hyvä Selkä -lehden neljä kertaa vuodessa postitse kotiin.

Seniorin Selkä kuntoon -hankkeen sähköisen uutiskirjeen voit tilata täältä. Uutiskirjeen tilaajana saat tiedon hankkeen ajankohtaisista tapahtumista, liikuntaryhmistä ja -kursseista suoraan sähköpostiisi.