,

Hyödynnä liikuntaetuus meillä!

Tiesitkö, että meillä voit maksaa myös useimmilla liikuntaetuuksilla sekä liikunta-ja kulttuuriseteleillä?

Jos kuulut niihin onnekkaisiin, joiden liikuntaharrastusta työnantaja tukee liikuntaetuudella, voit hyödyntää lähes kaikki nykyaikaiset maksutavat myös meillä.

Alta löydät ohjeet Selkäyhdistysten liikuntapalveluiden maksamiseen liikuntaetuuksilla. Meillä voit käyttää seuraavia liikuntaseteleitä, verkkomaksuja ja mobiilimaksuja:  Smartum, Edenred, ePassi, Virike ja TYKY -kuntoseteli.

Kaikilla liikuntaetuuksilla voit maksaa liikuntaryhmien kausimaksuja, verkkokursseja, nettijumppia ja lyhytkursseja. Yhdistyksen jäsenmaksua ei kuitenkaan voi maksaa liikuntaetuudella!

Paperiset liikunta tai liikunta– ja kulttuurisetelit (Smartum, Virike, TYKY-kuntosetelit)

  1. Kirjoita nimesi setelin taakse selvällä käsialalla. Saamasi setelit ovat verovapaita ja siten henkilökohtaisia. Joihinkin seteleihin nimi on valmiiksi painettu.
  2. Toimita setelit toimistollemme joko postitse tai tuomalla paikan päälle. Osoite on Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistykset / Oltermannintie 8, 00620 Helsinki.
  • Jos tuot setelit toimistollemme, soitathan aina p. 044-360 0201, ennen kuin tulet, niin tiedämme olla paikalla. Korona-aikana suosittelemme seteleiden lähettämistä.
  • Liikuntaseteleiden lähettäminen postitse on aina lähettäjän omalla vastuulla (tiedossamme ei kuitenkaan ole matkalla kadonneita liikuntasetelikuoria).
  • Tärkeää on laittaa seteleiden mukaan kirjeeseen tiedot jumpparyhmästä, jota lasku koskee sekä oma nimesi.
  1. Kuittaamme aina sähköpostitse liikuntasetelit vastaanotetuiksi, jos lähetit ne postissa.

Smartum Saldo – maksu

  1. Voit tehdä siirron Smartum Pay -sovelluksen kautta Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistysten tilille.
  2. Etsi Smartumin käyttökohdehausta yhdistyksen tiedot. Nyt tarkkana!
  • Jos käyt liikuntaryhmässä Espoossa, valitse Pääkaupunkiseudun Espoon Selkäyhdistys ry
  • Jos käyt liikuntaryhmässä Helsingissä, valitse Pääkaupunkiseudun Helsingin Selkäyhdistys ry
  • Jos käyt liikuntaryhmässä Vantaalla, valitse Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistys ry (Vantaa)

ePassi/ SporttiPassi – mobiilimaksu ja verkkomaksu

  1. Pääasiassa ePassilla maksetaan käyttäen maksutonta mobiilisovellusta. Mikäli käytössäsi ei ole älypuhelinta, voi maksun tehdä vaihtoehtoisesti lähettämällä tekstiviesti numeroon 050 9023 456 seuraavassa muodossa: Toimipaikan tunnus, välilyönti ja summa. Esimerkiksi 13458 Kuitti maksusta tulee teille paluuviestinä. Toimipaikkatunnukset:
  • Vantaa 13458
  • Espoo 46381
  • Helsinki 46379
  1. Verkkomaksamisessa sinun tulee kirjautua sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivustolle, jonka jälkeen valita verkkomaksut. Valikkoon kirjoittamalla Pääkaupunkiseudun, järjestelmä löytää listan toimipaikoista, joista sinun on valittava oikea, ole tarkkana:
  • Jos käyt liikuntaryhmässä Espoossa, valitse Pääkaupunkiseudun Espoon Selkäyhdistys ry
  • Jos käyt liikuntaryhmässä Helsingissä, valitse Pääkaupunkiseudun Helsingin Selkäyhdistys ry
  • Jos käyt liikuntaryhmässä Vantaalla, valitse Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistys ry (Vantaa)
  1. Valitse ”seuraava”. Seuraavaksi järjestelmä vaatii maksettavan summan euroina. Palvelukuvaus on ryhmäliikunta. Tämän jälkeen voit painaa ”maksa”.

Virike-edun mobiilimaksu / Edenred

Edenredin liikuntakorttien käyttäjät voivat käyttää myös matkapuhelinta maksuvälineenä. Mobiilimaksun voi tehdä MyEdenred-sovelluksella tai jos käytössä on Applen puhelin, voi Edenred-kortin liittää Apple Payhin.

Lataa ensin MyEdenred-sovellus
  • Etsi ja lataa maksuton sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla ”MyEdenred” – valitsethan Suomen MyEdenred-mobiilisovelluksen
  • Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia tai luo uudet – samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen ja MyEdenred-verkkopalveluun
Näin maksat sovelluksella

1. Mobiilimaksupainike löytyy MyEdenredin saldo- ja tapahtumatiedot -sivulta.

2. Etsi liikuntapaikka, jolle haluat maksun suorittaa:

  • Jos käyt liikuntaryhmässä Espoossa, valitse Pääkaupunkiseudun Espoon Selkäyhdistys ry. Tai klikkaa tätä linkkiä ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.
  • Jos käyt liikuntaryhmässä Helsingissä, valitse Pääkaupunkiseudun Helsingin Selkäyhdistys ry. Tai klikkaa tätä linkkiä ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.
  • Jos käyt liikuntaryhmässä Vantaalla, valitse Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistykset ry (Vantaa). Tai klikkaa tätä linkkiä ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.

3. Syötä summa

4. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja ryhmä/kurssi, johon maksu kohdistetaan.

5. Vahvista maksu

Etsi ja lataa maksuton sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla ”MyEdenred” – valitsethan Suomen MyEdenred-mobiilisovelluksen. Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia tai luo uudet – samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen ja MyEdenred-verkkopalveluun

Hyvä tarkistaa

Mobiili- tai verkkomaksua tehdessäsi on tärkeää olla tarkkana, että valitset käyttöpaikaksi kaupunkiasi vastaavan yhdistyksen. Meillä on Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistyksissä kolme erillistä yhdistystä saman katon alla ja näin ollen liikuntamaksut päätyvät sen yhdistyksen tilille, jonne se on tarkoitettu. Verkkokurssien ja nettijumppien osalta, löydät tiedon oikeasta yhdistyksestä laskulta.

Meillä ei ole käytössämme maksupäätettä, joten korttimaksut eivät käy missään muodossa (esim. Ticket Virike -kortti). Meillä ei myöskään ole käteiskassaa.

Kun liikuntamaksusi on maksettu tavalla tai toisella, voit huoletta nauttia liikunnasta!