Pilates -kurssi (Zoom)

Selkäystävällinen pilates -kurssi.

Torstaisin Zoomissa 11.4.-6.6.2024 klo 18-18.45, sisältää kahdeksan online -ohjauskertaa. Ohjattu harjoittelu tapahtuu livelähetyksenä Zoomin kautta torstaisin ja videotallenne tunnista on katsottavissa aina yhden viikon ajan. Kurssia ohjaa fysioterapeutti Johanna Hänninen Garrido.

Pilateksessa tehdään rauhallisia liikkeitä hengityksen tahdissa. Harjoittelulla vahvistetaan erityisesti keskivartalon syviä lihaksia ja lisätään koko kehon liikkuvuutta. Aloitamme pilateksen -perusteista, kurssi sopii kaiken kuntoisille. Huomiothan kuitenkin, että harjoituksia tehdään lattiatasossa, joten matolle pääseminen on välttämätöntä!

Säännöllinen pilates -harjoittelu parantaa ryhtiä, lisää liikkuvuutta, sekä vähentää selkäkipuja ja stressiä. Tallenteen avulla voit harjoitella useammankin kerran viikossa silloin, kun sinulle sopii. Liikkeistä annetaan vaihtoehtoja ja huomioidaan mahdollisia selän kiputiloja.

Kurssin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 39€ ja muille 59€. Kurssin voi maksaa myös liikuntaetuudella (Smartum, ePassi, Edenred).

Ilmoittaudu mukaan täällä!