Selkä Kuntoon -verkkokurssi

SELKÄ KUNTOON  -VERKKOKURSSI

Selkä Kuntoon -verkkokurssin tavoitteena on oppia hoitamaan ja ennaltaehkäisemään selkäoireita. Yksinkertaisten ja tehokkaiden liikkeiden avulla harjoitetaan mm. kehon asennonhallintaa ja vahvistetaan selkää tukevia lihaksia.

Kurssi sisältää viisi moduulia:

1)Ryhti ja asennon hallinta

2) Hartiaseudun liikkuvuus ja lihasepätasapaino

3) Keskivartalon tuki ja sen vaikutus selkäkivun ehkäisyyn

4) Alaraajojen vaikutus selkäkipuun

5) Tunteiden tiedostamisen ja rentoutumisen merkitys selkäkivussa

Jokainen moduuli kostuu teoriaosuudesta ja käytännön harjoituksista, jotka on kuvattu n. 30 minuutin mittaisiksi videoiksi. Tallenteiden lisäksi kurssilaiset saavat kirjallisen tiivistelmän teoriaosuuksista ja kotiharjoitusohjelmista, jotka voi halutessaan tallentaa tai tulostaa. Kurssilaiset saavat myös vastuskuminauhan, joka lähetetään postitse kotiin. Kurssimateriaali lähetetään sähköpostiin yksi moduuli kerrallaan aina tiistaisin viiden viikon ajan (18.1.-15.2.2022). Tallenteet ovat katseltavissa kuuden kuukauden ajan, 18.7.2022 saakka.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, toimivan internetyhteyden ja sähköpostiosoitteen.

Verkkokurssin hinta on Selkäyhdistysten jäsenille 39€ ja muille 59€ (hinta sisältää jumppakuminauhan). Kurssin voit maksaa myös liikuntaetuudella tai -seteleillä (Smartum, Edenred, ePassi, Virike, TYKY -kuntoseteli ja Eazybreak).

Seuraava kurssi alkaa 18.1.2022. Mukaan voi ilmoittautua 12.1.2022 alkaen täällä!