Jumpat siirretty Facebookiin!

Selkäyhdistyksen kaikki liikuntaryhmät ja -kurssit ovat tauolla toistaiseksi maanantaista 16.3. alkaen koronaviruksen vuoksi. Kaikki kevään luennot ja vertaistukiryhmät on myös peruttu. Pahoittelemme peruutuksia ja toivomme asiakkailtamme ymmärrystä tässä meille kaikille ikävässä tilanteessa.

Poikkeustilanteen aikana liikutamme teitä videoiden välityksellä. Torstaisin klo 18-18.45 selkäjumpataan Facebook sivuillamme. Jumpat jäävät tallenteeksi Facebook-sivuillemme, joten niitä voi hyödyntää itselle sopivana ajankohtana. Jumppia katsellakseen ei tarvitse kirjautua Facebookiin.

Suosittelemme lämpimästi liikunnan harrastamista, erityisesti luontoliikuntaa, joka hoitaa kehon lisäksi myös mieltä! Täältä löydät vinkkiä selkäjumpan toteuttamiseksi ulkona.

Kotijumppaohjeita ja -videoita löydät lisää Selkäliiton ylläpitämältä Selkäkanavalta.