Energiaa Arkeen -verkkokurssi alkaa!

Energiaa Arkeen

Oletko suunnitellut elämäntapamuutoksen toteuttamista, mutta palannut aina nopeasti samoihin tuttuihin tapoihin ja tottumuksiin? Haluaisitko lisää virtaa arkeen? Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on sinulle! Ilmoittaudu kurssille tästä.

Energiaa Arkeen -verkkokurssilla saat tietoa liikunnan, ravinnon, unen ja palautumisen vaikutuksesta hyvinvointiisi sekä tukea pysyvien elämäntapamuutosten toteuttamiseen.

Kurssi toteutetaan verkkokurssialustalla. Verkkokurssi koostuu neljästä mooduulista, jotka ovat:

  • LIIKUNTA
  • RAVINTO
  • UNI JA PALAUTUMINEN
  • MOTIVAATIO JA TAPOJEN MUUTOS

Uusia kurssisisältöjä avautuu verkkokurssialustalle kaksi kertaa viikossa. Kurssin teoriaosuudet ovat lyhyitä luentotallenteita. Verkkokurssialustalla on myös eri pituisia kotitreenejä,  pohdintatehtäviä, pysähtymisharjoitus ja reseptejä terveellisiin välipaloihin. Lisäksi kurssiin kuuluu kaksi ryhmätapaamista, jotka toteutetaan etänä Zoom:ssa (4.5. klo 18 ja 27.5. klo 17.45). Zoom -tapaamisissa valmentaja vastaa ryhmäläisten kysymyksiin. Lisäksi kurssilaisille avataan oma tsemppiryhmä Facebookissa. FB-ryhmässä jaetaan mm. pohdintatehtäviä, tsempataan toinen toisiamme, jaetaan  onnistumisia ja kurssilaiset voivat vapaasti jakaa vaikkapa omia jumppavinkkejään, suosikkireseptejään jne. Verkkokurssin valmentajana toimii fysioterapeutti Mimmi Haila.

Kurssi alkaa 19.4.2021. Tallenteita voit katsoa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana ja verkkokurssialusta on käytössäsi 6 kk ajan.

Energiaa Arkeen -verkkokurssin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille vain 39€ ja muille 59€, kaupanpäälle saat jumppakuminauhan! Ilmoittaudu mukaan täällä. 

Huom! Verkkokurssille osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, toimivan internetyhteyden ja sähköpostiosoitteen.