SELKÄILLAT JA LUENNOT KEVÄT 2024

Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistysten järjestämät selkäillat, luennot ja vertaisillat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Ilmoittaudu selkäiltoihin täällä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

SELKÄOIREISTEN VERTAISTAPAAMISET, SELKÄILLAT JA LUENNOT KEVÄT 2024

Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistysten järjestämät selkäillat, luennot ja vertaisillat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Ilmoittaudu selkäiltoihin täällä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

SELKÄILLAT HELSINGISSÄ

 • Ti 6.2. klo 17.30-19.30 Paikka: Kampin palvelukeskus, Fade -tila. Teema: Ystävyys – ystävänpäiväkorttipaja ja keskustelua ystävyydestä ja yksinäisyydestä. Ilmoittaudu täällä!
 • Ke 21.2. klo 17.30 -19.30 Paikka: Kampin palvelukeskus, juhlasali. Teema: Luento ”Kivun vaikutukset kehoon ja liikkumiseen”, fysioterapeutti Hannele Barck. Ilmoittaudu mukaan täällä.
 • Ti 5.3. klo 17.30-19.30 Paikka: Kampin palvelukeskus, Fade -tila. Teema: Terve Askel -luento, ortopediteknikko Tommi Haapalainen. Tilaisuuden jälkeen on jokaisella mahdollisuus tulla veloituksetta vapaamuotoiseen vastaanottoon tarkistuttamaan kehon ja jalkojen virhe-asentoja. Tarvittaessa voivat teettää itselleen yksilölliset tuet, jolloin muotin ottoa tapahtuu paikan päällä. Ilmoittaudu täällä!
 • Ti 2.4. klo 17.30-19.30 Paikka: Kampin palvelukeskus, Fade -tila. Teema: Huhtikuun selkäillassa vierailijana osteopaatti Linda Priha kertomassa, minkälaisia näkökulmia osteopatia tarjoaa selkäkipuun ja sen hoitoon. Parilla vapaaehtoisella on myös mahdollisuus kokea osteopaattinen lyhythoito illan aikana. Ilmoittaudu täällä!
 • Ti 7.5. klo 17.30-19.30. Paikka: Kampin palvelukeskus. Teema: Retki 8kohde varmistuu myöhemmin). Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.

SELKÄILLAT ESPOOSSA

 • PERUTTU! Ke 7.2 klo 17.30-19 Paikka: Sellon kirjaston Akseli -salissa, os. Leppävaarankatu 9. Teema: Luento ”Parhaita täsmäliikkeitä selkäoireiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn”, fysioterapeutti Hannele Barck. Ilmoittaudu täällä!
 • Ke 13.3. klo 17.30-19 Paikka: Sellon kirjaston Elina -tilassa, os. Leppävaarankatu 9. Teema: Voimaa ja virtaa vertaistuesta -keskusteluilta. Ilmoittaudu täällä!
 • Ke 17.4. klo 17.30-19.30 Paikka: Sellon kirjaston Elina, os. Leppävaarankatu 9. Teema: avoin. Ilmoittaudu täällä!
 • Ke 8.5. klo 17.30-19 Paikka: Sellon kirjaston, os. Leppävaarankatu 9. Teema: Kävelyretki. Ilmoittaudu täällä!

SELKÄILLAT VANTAALLA

 • To 29.2. klo 17.30-19.30 Paikka: Tikkurilan asukastila os. Lummetie 2 A, 4 krs. Teema: Selkäillassa on luennoimassa ravitsemusasiantuntija Niina Kuusisto. Luennon aiheena on ravinto, liikunta ja kehon matala-asteinen tulehdus.   Ilmoittaudu mukaan täällä!
 • To 14.3. klo 17.30-19.30 Tikkurilan asukastilassa os. Lummetie 2 A, 4krs. Teema: Terve Askel -luento, ortopediteknikko Tommi Haapalainen. Tilaisuuden jälkeen on jokaisella mahdollisuus tulla veloituksetta vapaamuotoiseen vastaanottoon tarkistuttamaan kehon ja jalkojen virhe-asentoja. Tarvittaessa voivat teettää itselleen yksilölliset tuet, jolloin muotin ottoa tapahtuu paikan päällä. Ilmoittaudu täällä!
 • To 25.4. klo 17.30-19.30 Tikkurilan asukastilassa os. Lummetie 2 A, 4krs. Teema: avoin. Ilmoittaudu täällä!