Useimmiten kysytyt kysymykset

Täältä voit löytää vastauksen useimpiin kysymyksiisi liikuntaryhmiä koskien.

RYHMÄÄN ILMOITTAUTUMINEN

1) Voiko jumpparyhmään ilmoittautua suoraan ohjaajalle?

Ei, ohjaajat eivät ota ilmoittautumisia vastaan. Ilmoittautuminen tehdään joko kotisivujemme kautta täältä tai soittamalla toimistolle p. 044-360 0201. Ilmoittautuessasi mukaan kesken kauden, teethän ilmoittautumisen suoraan toimistollemme.

2) Olen matkoilla/töissä ilmoittautumisen alkaessa. Voinko ilmoittautua etukäteen?

Valitettavasti ei, ilmoittautuminen avautuu tasapuolisuuden vuoksi kaikille samaan aikaan. Ilmoittautumisen voi tehdä puolestasi esimerkiksi toinen henkilö. Ulkoimailta ilmoittautuessasi kannattaa käyttää kotisivuiltamme löytyvää ilmoittautumislomaketta välttääkseen kalliit puhelinmaksut.

KOKEILUKERTA

1) Haluan käydä maksutta kokeilemassa jumppaa kerran, kuinka toimin?

-> Ilmoittaudu ryhmään kotisivuillamme. Huom! maksa lasku vasta kokeilukerran jälkeen, mikäli jatkat ryhmässä. Käy kerran kokeilemassa jumppaa ja mikäli et halua jatkaa ryhmässä, ilmoita peruutuksesta heti toimistolle p. 044-360 0201. Mikäli paikkaa ei ole peruttu viikon kuluessa, tulee ilmoittautumisesta sitova. Mikäli päätät jatkaa ryhmässä, sinun ei tarvitse ilmoittaa asiasta erikaseen, vahvistat vain paikkasi maksamalla laskun.

MAKSAMINEN

1) Kuinka liityn Selkäyhdistyksen jäseneksi ja saan alennuksen kausimaksusta?

– > Jäseneksi voit liittyä joko ennen ryhmään ilmoittautumista täältä tai ilmoittautumislomakkeella, ruksaamalla kohdan ”haluan liittyä jäseneksi”. Jäsenmaksusta lähetetään erillinen  lasku sinulle myöhemmin kattojärjestöstämme Selkäliitosta. Liittyessäsi jäseneksi olet oikeutettu alennettuun liikuntamaksuun heti, vaikka et olisi vielä saanut jäsenmaksusta laskua tai ehtinyt maksaa sitä. Ruksaa tällöin liikuntaryhmän ilmoittautumislomakkeelta kohta ”olen Selkäyhdistyksen jäsen”, jolloin laskulle kirjautuu alennettu hinta.

2) Voinko maksaa liikuntaseteleillä tai mobiilietuudella?

-> Kyllä, liikuntapalveluitamme voi maksaa useimmilla liikuntaetuuksilla. Ohjeet etuuksilla maksamiseen löydät täältä.  Huomioithan, että liikuntaetuuksilla voi maksaa vain liikuntaryhmän, -kurssin tai verkkokurssin maksun. Jäsenmaksuja ei voi maksaa liikuntaetuuksilla.

3) Haluan tulla mukaan kesken kauden. Joudunko maksamaan koko kausimaksun?

-> Ei, maksu lasketaan tällöin jäljellä olevien jumppakertojen perusteella. Saadaksesi hyvityksen alkukaudesta, ilmoittauduthan suoraan toimistollemme.

4) En ole saanut kausimaksua, mitä teen?

-> Laskut saattavat päätyä sähköpostissa joskus roskaposteihin, joten kannattaa tarkistaa ensin roskaposti. Mikäli laskua ei löydy, ole madollisimman pian yhteydessä toimistolle p. 044-3600201, niin lähetämme uuden laskun.

5) Olen unohtanut maksaa kausimaksuni eräpäivään mennessä, mitä teen?

-> Ole mahdollisimman pian yhteydessä toimistollemme. Tarvittaessa siirrämme laskun eräpäivää, ettei maksu siirry karhuttavaksi perintätoimistolle.

SAIRASTUMINEN, KORVAAMINEN

1) Olen sairaana, pitääkö siitä ilmoittaa jollekin?

-> Ei, yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa toimistolle eikä ohjaajalle. Paikkasi ryhmässä säilyy poissaoloista huolimatta, mikäli kausimaksu on maksettu.

2) Olen ollut sairastumisen tai matkan vuoksi poissa tunnilta, miten voin korvata poissaolon?

-> HUOM! Syyskaudella 2020 poissaoloja voi korvata koronaepidemian vuoksi ainoastaan online-jumpissa! (Normaaliolosuhteisssa yksittäisiä poissaoloja on voinut käydä korvaamassa jossain toisessa ryhmässä saman kauden aikana. Pilateksen voi korvata toisessa pilateksessa, selkäjumpassa tai kehonhuollossa. Selkäjumppatunnin voi korvata selkäjumpassa tai kehonhuollossa ja toisinpäin. Vesijumppaa korvatessasi tulee tarkistaa ensin toimistolta, p. 044-360 0201, mahtuuko ryhmään mukaan. Vesijumpan voi käydä korvaamassa myös selkäjumpassa tai kehonhuollossa, tällöin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ilmoitathan aina tunnin alussa ohjaajalle, kun tulet korvaamaan toisesta ryhmästä.)

3) Jouduin pitkälle sairaslomalle, voinko saada hyvitystä kausimaksusta?

-> Kyllä, loppukauden maksu voidaan tarvittaessa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Hyvityksenä annamme ensisijaisesti lahjakortin, jonka voi käyttää palveluihimme myöhemmin. Mahdollisesta maksun palautuksesta perimme kymmenen euron toimistokulun.