Jumppavideoita ja verkkokursseja!

JUMPPAVIDEOT

Löydät useita jumppavideoita Facebook -sivuillamme sekä Youtube -kanavaltamme:

SELKÄ KUNTOON  -VERKKOKURSSI

Tämän verkkokurssin tavoitteena on oppia hoitamaan ja ennaltaehkäisemään selkäoireita. Yksinkertaisten, mutta tehokkaiden liikkeiden avulla harjoitetaan mm. kehon asennonhallintaa ja selkää tukevia lihaksia. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoitteita.

NISKA KUNTOON  -VERKKOKURSSI

Tällä viiden kerran verkkokurssilla opit tunnistamaan niska-hartiaseudun kuormitustekijät ja haitalliset liikemallit sekä omaksut niskalle suunnattuja fysioterapeuttisia harjoituksia. Jokainen kurssikerta sisältää teoriaosuuden ja käytännön harjoitusosuuden.

LISÄTIETOA VERKKOKURSSEISTA

Verkkokurssit on toteutettu videotallenteina. Kurssilaiset saavat sähköpostiinsa kerran viikossa videotallenteet aiheen teoriaosuudesta ja harjoituksista, sekä lisäksi tulostettavan tiivistelmän teoriaosudesta ja kotiharjoitusohjelman. Videotallenteet ovat katsottavissa 6kk ajan ja kirjallinen materiaali jää osallistujien käyttöön. Kurssien hintaan kuuluu jumppakuminauha, joka lähetetään postitse kotiin. Viiden kerran kurssin hinta on Selkäyhdistysten jäsenille 39€ ja muille 59€/kurssi. Kurssit ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila.

Seuraavat verkkokurssit järjestetään syksyllä 2020. Voit ilmoittaa kinnostuksesi osallistua täällä, niin saat tiedon kurssien alkamisesta.