Kurssit kevätkaudella 2020

Ilmoittautumislinkit löytyvät sivun alareunasta ”ilmoittaudu kurssille”-painikkeen kautta. Ongelmatilanteissa ilmoittautua voi myös soittamalla numeroon 044-360 0201.

Kuntosali kurssit

Kuntosali-starttikurssi

Fysioterapeutin ohjaama kuntosalikurssi selkä- sekä tuki- ja liikuntaelinoireisille. Kurssi soveltuu kuntosaliharjoittelua aloitteleville tai kuntosaliharjoittelun perusteita kertaaville. Kurssilla käydään läpi kuntosaliharjoittelun periaatteita teoriassa ja käytännössä. Kurssi siältää paljon ohjattua käytännön harjoittelua pienryhmässä. Kurssilaiset saavat kirjallinen kuntosaliohjelman.

Kuntosali –jatkokurssi

Fysioterapeutin ohjaama kuntosalikurssi selkä- ja tule-oireisille. Jatkokurssi soveltuu starttikurssin jo käyneille tai kuntosaliharjoittelun perustaidot omaaville. Jatkokurssilla harjoitellaan enemmän vapailla painoilla, kurssilaiset saavat kuntosaliharjoittelun jatko-ohjelman.

Tulevat kuntosalikurssit päivitetään myöhemmin!

Muut kurssit

Selkä Kuntoon -kurssi

Viiden kerran kurssin tavoitteena on oppia hoitamaan omatoimisesti selkää omien tuntemusten ja oikeiden liikkeiden avulla. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoitteita pienryhmässä. Yksinkertaisten, mutta tehokkaiden liikkeiden avulla harjoitetaan mm. kehon asennonhallintaa sekä selkää tukevia lihaksia. Kurssilaiset saavat kirjallisen harjoitusohjelman. Kurssin ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila. Viiden kerran kurssi pidetään torstaisin 9.1, 16.1, 23.1, 30.1 ja perjantaina 7.2 klo 17.30-18.30 osoitteessa Annankatu 29 (TaitoBa:n tiloissa). Kurssimaksu jäsenille 80€ ja muille 100€.

Ilmoittautuminen on auki! Ilmoittautuminen tämän sivun alaosasta löytyvän ”ilmoittaudu kurssille” -painikkeen kautta.

UUTUUS! Spiraalistabilaatio -kurssit

Spiraalistabilaatio on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa. Metodin  avulla on jo saatu rohkaisevia hoitotuloksia mm. välilevyongelmien ja skolioosin hoidossa. Monet terapeutit pitävätkin sitä varteenotettavana vaihtoehtona skolioosin leikkaushoidolle.

HELSINGISSÄ spiraalistabilaatiokurssi kokoontuu viitenä perjantaina 17.4.-22.5. klo 17-18. Kurssi pidetään Oulunkylässä os. Oltermannintie 8. Kurssin ohjaa spiraalistabilaatio-ohjaaja  ja pian fysioterapeutiksi valmistuva Eevi Tomperi. Kurssin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 50€/5 kertaa ja muille 70€. Kurssi on alkeiskurssi joka soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille naisille ja miehille. Kurssille otetaan 12 henkilöä.

Ilmoittautuminen on auki! Ilmoittautuminen tämän sivun alaosasta löytyvän ”ilmoittaudu kurssille” – painikkeen kautta.

ESPOOSSA spiraalistabilaatio-kurssi kokoontuu viitenä torstaina 27.2.-26.3. klo 18.30-19.30. Kurssi pidetään Leppävaaran uimahallin liikuntasalissa os. Veräjäpellonkatu 15. Kurssin ohjaa fysioterapeutti ja spiraalistabilaatio-ohjaaja Hannele Paajanti. Kurssin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 50€/5 kertaa ja muille 70€. Kurssi on alkeiskurssi joka soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille naisille ja miehille. Kurssille otetaan 10 henkilöä.

Ilmoittautuminen on auki! Ilmoittautuminen tämän sivun alaosasta löytyvän ”ilmoittaudu kurssille” -painikkeen kautta.

UUTUUS! Selkäjooga -kurssi

Selkäjooga on erityisesti selkää huoltavaa joogaa, jossa keskitytään selän ja niska-hartia-alueen hyvinvointiin. Harjoitus vahvistaa kehoa, parantaa rangan liikkuvuutta ja ryhtiä. Tämä rauhallinen ja lempeä alkeiskurssi soveltuu kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita. Kurssi kokoontuu viitenä perjantaina 28.2.-27.3. klo 17-18 Oulunkylässä os. Oltermannintie 8. Kurssin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 50€/5 kertaa ja muille 70€.

Ilmoittautuminen on auki! Ilmoittautuminen tämän sivun alaosasta löytyvän ”ilmoittaudu kurssille” -painikkeen kautta.

Niska Kuntoon -kurssi

Viiden kerran kurssilla opit tunnistamaan niska-hartiaseudun kuormitustekijät ja haitalliset liikemallit sekä omaksut niskalle suunnattuja fysioterapeuttisia harjoituksia. Jokainen kokoontumiskerta sisältää lyhyen teoriaosuuden ja käytännön harjoituksia pienryhmässä. Osallistujat saavat kirjallisen harjoitusohjelman kurssilla opituista terapeuttisista harjoituksista. Kurssin ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila. Kurssi pidetään torstaisin 16.4, 23.4, 7.5, 14.5 ja 28.5  klo 17.30-18.30 osoitteessa Annankatu 29 (TaitoBa:n tiloissa). Kurssimaksu jäsenille 80€ ja muille 100€ (5krt).

Seuraava kurssi alkaa 16.4.2020 Kampissa. Ilmoittautuminen avautuu 2.1.2020!