Kurssit syyskaudella 2019

Ilmoittautumislinkit löytyvät täältä. Ongelmatilanteissa ilmoittautua voi myös soittamalla numeroon 044-360 0201.

Kuntosali kurssit

Kuntosali-starttikurssi

Fysioterapeutin ohjaama kuntosalikurssi selkä- sekä tuki- ja liikuntaelinoireisille. Kurssi soveltuu kuntosaliharjoittelua aloitteleville tai kuntosaliharjoittelun perusteita kertaaville. Kurssilla käydään läpi kuntosaliharjoittelun periaatteita teoriassa ja käytännössä. Kurssi siältää paljon ohjattua käytännön harjoittelua pienryhmässä. Kurssilaiset saavat kirjallinen kuntosaliohjelman.

Kuntosali –jatkokurssi

Fysioterapeutin ohjaama kuntosalikurssi selkä- ja tule-oireisille. Jatkokurssi soveltuu starttikurssin jo käyneille tai kuntosaliharjoittelun perustaidot omaaville. Jatkokurssilla harjoitellaan enemmän vapailla painoilla, kurssilaiset saavat kuntosaliharjoittelun jatko-ohjelman.

Kuntosalikurssit tulevat ohjelmistoomme jälleen kevätkaudella 2020!

Muut kurssit

Selkä Kuntoon -kurssi

Viiden kerran kurssin tavoitteena on oppia hoitamaan omatoimisesti selkää omien tuntemusten ja oikeiden liikkeiden avulla. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoitteita pienryhmässä. Yksinkertaisten, mutta tehokkaiden liikkeiden avulla harjoitetaan mm. kehon asennonhallintaa sekä selkää tukevia lihaksia. Kurssilaiset saavat kirjallisen harjoitusohjelman. Kurssin ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila. Kurssi pidetään torstaisin 12.9.-10.10.2019 klo 17.30-18.30 osoitteessa Annankatu 29 (TaitoBa:n tiloissa). Kurssimaksu jäsenille 80€ ja muille 100€.

Seuraava kurssi alkaa 12.9.2019 Kampissa. Ilmoittautuminen avautuu 5.8! 

Niska Kuntoon -kurssi

Viiden kerran kurssilla opit tunnistamaan niska-hartiaseudun kuormitustekijät ja haitalliset liikemallit sekä omaksut niskalle suunnattuja fysioterapeuttisia harjoituksia. Jokainen kokoontumiskerta sisältää lyhyen teoriaosuuden ja käytännön harjoituksia pienryhmässä. Osallistujat saavat kirjallisen harjoitusohjelman kurssilla opituista terapeuttisista harjoituksista. Kurssin ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila. Kurssi pidetään torstaisin 24.10. – 21.11.2019 klo 17.30-18.30 osoitteessa Annankatu 29 (TaitoBa:n tiloissa). Kurssimaksu jäsenille 80€ ja muille 100€.

Seuraava kurssi alkaa 24.10.2019 Kampissa. Ilmoittautuminen avautuu 5.8! 

Energiaa Arkeen -hyvinvointikurssi

Energiaa Arkeen kurssin tavoitteena on innostaa liikkumaan, lisätä hyvinvointia sekä motivoida ja tukea osallistujia heidän henkilökohtaisen elämäntapamuutoksensa toteuttamisessa. Kurssilta osallistujat saavat tietoa mm. liikunnan, ravitsemuksen, unen, palautumisen ja rentoutumisen merkityksestä terveydelle ja hyvinvoinnille. Teoriaosuuksien lisäksi osallistujat pääsevät kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Miehille ja naisille on omat ryhmät. Naisten kurssi kokoontuu 10.9. – 10.12.2019 tiistaisin klo 17.15-18.30 ja miesten ryhmä sen jälkeen klo 18.30-19.45. Kurssi pidetään Lauttasaaressa Firebody:n tiloissa os. Vattuniemenkatu 5. Kurssin ohjaa fysioterapeuttiopiskelija Katja Kalliokulju, lisäksi vierailevia asiantuntijoita ja ohjaajia. Kurssin hinta kaikille 100€/14 kertaa. Kurssi toteutetaan osittain KKI-hanketuella.

KURSSI ON PERUTTU!

Virtaa Vitamiineista -workshop

Kaksi tuntia kestävä workshop alkaa teoriaosuudella, jossa kerrotaan ravitsemuksen vaikutuksista hyvinvointiin. Teoriaosuuden jälkeen syvennytään terveellisen välipalan, smoothien, tekoon. Mitä smoothieen voi ja kannattaa laittaa, jotta nälkä pysyy kurissa ja verensokeri tasaisena? Käydään läpi raaka-aineiden terveysvaikutuksia. Päivän päätteeksi valmistetaan yhdessä muutama erilainen smoothie. Osallistujat saavat smoothie-reseptit mukaansa. Workshopin ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila. Hinta jäsenille 20€ ja muille 25€.

Seuraava workshop pidetään Oulunkylässä ke 25.9.2019 klo 18-20. Ilmoittautuminen avautuu 5.8!