Kurssit syyskaudella 2018

Ilmoittautumislinkit löytyvät täältä. Ongelmatilanteissa ilmoittautua voi myös soittamalla numeroon 044-360 0201.

Kuntosali kurssit

Kuntosali-starttikurssi

Fysioterapeutin ohjaama kuntosalikurssi selkä- sekä tuki- ja liikuntaelinoireisille. Kurssi soveltuu kuntosaliharjoittelua aloitteleville tai kuntosaliharjoittelun perusteita kertaaville. Kurssilla käydään läpi kuntosaliharjoittelun periaatteita teoriassa ja käytännössä. Kurssi siältää paljon ohjattua käytännön harjoittelua pienryhmässä. Kurssilaiset saavat kirjallinen kuntosaliohjelman.

Kuntosali –jatkokurssi

Fysioterapeutin ohjaama kuntosalikurssi selkä- ja tule-oireisille. Jatkokurssi soveltuu starttikurssin jo käyneille tai kuntosaliharjoittelun perustaidot omaaville. Jatkokurssilla harjoitellaan enemmän vapailla painoilla, kurssilaiset saavat kuntosaliharjoittelun jatko-ohjelman.

Kuntosalikurssit tulevat ohjelmistoomme jälleen loppukeväällä tai syksyllä 2019!

Muut kurssit

Selkä Kuntoon -kurssi

Viiden kerran kurssin tavoitteena on oppia hoitamaan omatoimisesti selkää omien tuntemusten ja oikeiden liikkeiden avulla. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoitteita pienryhmässä. Yksinkertaisten, mutta tehokkaiden liikkeiden avulla harjoitetaan mm. kehon asennonhallintaa sekä selkää tukevia lihaksia. Kurssilaiset saavat kirjallisen harjoitusohjelman. Kurssimaksu 80€.

Seuraava kurssi alkaa 23.1. Lauttasaaressa!