Tule mukaan liikkumaan kohti terveyttä ja hyvinvointia! Kauden liikuntamaksu oikeuttaa käymään viikoittain yhdessä ryhmässä, poissaoloja voi käydä korvaamassa toisessa ryhmässä.

Osallistuessasi useampaan liikuntaryhmään kaudessa, on ensimmäinen ryhmä normaalihintainen ja jokaisesta seuraavasta vähennetään 10€.

Kausimaksusta saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun sähköpostitse tai postitse. Maksuvaihtoehdot ovat verkkopankki/pankki, Smartumin liikunta – ja kulttuurisetelit, Smartumin saldokortti,  TYKY-kuntosetelit ja ePassi sekä virikesetelit. Liikunta- ja kulttuurisetelit voi tuoda toimistollemme tai lähettää postitse omalla vastuulla. Muista laittaa mukaan yhteystietosi ja allekirjoita setelit selkeällä käsialalla. Emme ota vastaan käteistä rahaa!

Emme vastaa koulujen omasta käytöstä johtuvista peruutuksista. Perutun vuoron voi käydä korvaamassa jossain toisessa ryhmässä.

Katso peruutusehdot tästä

KAUSIMAKSUT kevätkaudella 2018 (sis. 14 jumppakertaa)

Laji JÄSENET EI-JÄSENET
Selkäjumppa, Asahi, kehonhuolto, kuntojumppa 75 € 105 €
Vesijumppa 45min (ei sisällä uimahallimaksua) 80 € + uimahallimaksu 110 €  + uimahallimaksu
Pilates 115 € 145 €
Yhteistyöryhmät Espoon liikuntapalveluiden kanssa 50 € 50 €
Kaksi tai useampi ryhmä viikossa -10 € / lisäryhmä -10 € / lisäryhmä

Jäsenmaksu koko vuodesta on 25 euroa. HUOM! Jäsenmaksua ei voi maksaa liikunta-eikä kulttuuriseteleillä. Liity jäseneksi klikkaamalla tästä.