Peruutusehdot

Osallistuminen liikuntaryhmään voidaan perua kuluitta viimeistään 7 vrk ennen kyseisen liikuntakauden alkua, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli yksittäisiä tunteja tai koko liikuntaryhmä joudutaan kauden aikana perumaan Selkäyhdistyksestä johtumattoman ylivoimaisen esteen (kuten epidemia, tilojen sulkeutuminen tms.) vuoksi, emme palauta emmekä hyvitä kausimaksuja. Tässä tapauksessa peruuntuneet liikuntatunnit korvataan nettijumppa -tallenteilla, tai mikäli mahdollista, pidentämällä kevään jumppakautta tai siirtämällä tunnit ulos puistojumpiksi.

Uudet asiakkaat voivat kokeilla selkäjumppaa ja kehonhuoltoa maksutta yhden kerran (ilmoittauduthan kuitenkin ryhmään etukäteen). Mikäli et jatka ryhmässä kokeilukerran jälkeen, on peruutuksesta ilmoitettava välittömästi  toimistollemme. Mikäli peruutusta ei ole tehty heti kokeilukerran jälkeen, on ilmoittautuminen sitova.

Pidempiaikaisen sairauden (joka estää osallistumisesi ryhmään yli kuukauden ajan) yllättäessä ole mahdollisimman pian yhteydessä toimistoomme. Loppukauden maksu voidaan tällöin hyvittää lahjakorttina lääkärintodistusta vastaan.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuneille lähetämme kauden alussa linkit viiteen jumppatallenteeseen. Jumppatallenteet korvaavat mahdollisesti kauden aikana tulevia lyhytaikaisia poissaoloja ryhmästä. Kevätkaudella 2021 poissaoloja ei ole mahdollista käydä korvaamassa toisissa liikuntaryhmissä koronapandemian vuoksi.

Epäselvissä tapauksissa ota yhteys toimistoomme mahdollisimman pian.