SELKÄILLAT JA LUENNOT  2021

VOIMAA JA VIRKEYTTÄ VERTAISTUESTA -SELKÄILTA 12.10.2021

Voimaa ja virkeyttä vertaistuesta -ilta järjestetään tiistaina 12.10.2021 klo 17-19 Kampin palvelukeskuksessa os. Salomonkatu 21 B. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin!

Tapaamisessa vaihdetaan kuulumisia, sekä jaetaan vinkkejä virkistymiseen ja voimaantumiseen syksyn keskellä. Tilaisuutta emännöivät Selkäyhdistyksen tutut vertaisohjaajat Raija ja Tarja.

Juhlistamme selkäviikkoa ja ensimmäistä kasvotusten tapaamista 1,5 v. tauon jälkeen, tarjoamalla kahvia/teetä sekä pientä suolaista ja makeaa herkkua. Toivoisimmekin ennakkoilmoittautumista, tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

KEHOTIETOISUUS APUNA KIVUNSÄÄTELYSSÄ -ETÄLUENTO 14.10.

torstaina 14.10. klo 18-19.30 etäluennon, jonka aiheena on ”Kehotietoisuus on avain kivunsäätelytaitojen oppimiseen”. Luennoitsijana on psykofyysinen fysioterapeutti ja NLP työnohjaaja Karita Palomäki.

Luennolla käsitellään kipua kokonaisvaltaisesta näkökulmasta ja pohditaan myös stressin ja tunteiden roolia kivussa, sekä tehdään pieniä harjoituksia tähän liittyen.

Luento järjestetään Zoom -etäyhteydellä. Lähetämme Zoom -linkin sähköpostitse päivää ennen luentoa. Luennolle mahtuu mukaan 300 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

HUOM! Luennosta ei tehdä tallennetta.