,

Tilaa jumppavideot kotiharjoitteluun!

Voit nyt ostaa käyttöoikeuden aikaisemmin myynnissä olleisiin jumppatallenteisiin!

  • Tarjolla on neljä erilaista tallennepakettia, joista löytyy sekä perus- , että jatkotason selkäjumppa ja pilates – harjoituksia.
  • Tilaamasi tallennepaketit ovat katseltavissa 6 kk ajan (11.9.2023-11.3.2024).
  • Linkit tallenteisiin lähetetään sähköpostiisi 11.9.2023.
  • Yhden tallennepaketin käyttöoikeus on Selkäyhdistyksen jäsenelle 19€ ja muille 29€. Maksaa voi myös liikuntaetuudella (Smartum, Edenred, ePassi, Virike ja TYKY).

Tutustu tallennepakettien sisältöihin alla ja tilaa yksi tai useampi tallennepaketti täältä.

1. SELKÄJUMPPA -PAKETTI

Selkäjumppa -paketti sisältää yhteensä kahdeksan erilaista jumppaa 60 minuutin mittaista perustason selkäjumppaa. Tämän paketin selkäjumpat soveltuvat hyvin kaikille. Jumpat sisältävät keskivartaloa turvallisesti vahvistavia harjoitteita, selän hallinnan harjoitteita, sekä koko keholle tärkeitä liikkuvuusharjoitteita. Vaikka kyseessä on perustason jumppapaketti, näistäkin jumpista löytyy varmasti haastetta jokaiselle! Selkäjumpat ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila. Paketin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 19€ ja muille 29€. Tilaa paketti täältä!

2. JATKOTASON SELKÄJUMPPA -PAKETTI

Tämä paketti sisältää kuusi, ”jatkotason”, haastavampaa selkäjumppaa. Kolme 45min. selkäjumppaa ja kolme tehokasta 30 min. selkäjumppaa kiireisiin päiviin. Jatkotason selkäjumpat on suunnattu henkilöille, jotka haluavat haastaa itseään ja vahvistaa keskivartalon voimaa ja kestävyyttä. Nämä harjoitteet eivät sovellu akuutin selkäoireen vaiheessa. Selkäjumpat ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila. Paketin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 19€ ja muille 29€. Tilaa paketti täältä!

3. PILATES -PAKETTI

Pilates paketti sisältää kahdeksan erilaista 60 minuutin mittaista pilates -tuntia. Pilates -harjoitteet soveltuvat hyvin kaikille. Pilates sisältää keskivartaloa turvallisesti vahvistavia harjoitteita, selän hallinnan harjoitteita, sekä koko kehon liikkuvuusharjoitteita. Vaikka kyseessä on perustason harjoitepaketti, haastetta näistäkin tallenteista löytyy varmasti ihan jokaiselle! Pilates -harjoitteet ohjaa fysioterapeutti Johanna Hänninen Garrido. Paketin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 19€ ja muille 29€. Tilaa paketti täältä!

4. JATKOTASON PILATES -PAKETTI

Tämä paketti sisältää haastavampaa ”jatkotason” tuntia. Jokainen tallenne on kestoltaan 60 minuuttia.  Jatkotason pilates -paketti on suunnattu henkilöille, jotka hallitsevat pilates -harjoittelun perusteet ja haluavat lisää haastetta harjoitteluun. Pilates -tunnit ohjaa fysioterapeutti Johanna Hänninen Garrido. Paketin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 19€ ja muille 29€. Tilaa paketti täältä!