Energiaa Arkeen -verkkokurssi

Oletko suunnitellut elämäntapamuutoksen toteuttamista, mutta palannut aina nopeasti samoihin tuttuihin tapoihin ja tottumuksiin? Haluaisitko lisää virtaa arkeen? Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on sinulle! Ilmoittaudu kurssille tästä.

Energiaa Arkeen -verkkokurssilla saat tietoa mm. liikunnan, ravinnon ja unen vaikutuksesta hyvinvointiisi sekä tukea pysyvien elämäntapamuutosten toteuttamiseen.

Verkkokurssi koostuu neljästä mooduulista, jotka ovat:

  • LIIKUNTA
  • RAVINTO
  • UNI JA PALAUTUMINEN
  • MOTIVAATIO JA TAPOJEN MUUTOS

Kurssin teoriaosuudet ovat lyhyitä luentotallenteita. Kurssimateriaali sisältää myös kolme 20minuutin kotijumppatallennetta (kumpparijumppa, liikkuvuusharjoitus ja venyttely & rentoutus) ja pysähtymisharjoituksen.

Verkkokurssilla ohjaajanasi toimii fysioterapeutti, hyvinvointivalmentaja ja physiotrainer Mimmi Haila.

Kurssi alkaa 16.1.2023, jolloin lähetämme ensimmäisen kurssimoduulin sähköpostiisi. Kurssin kesto on neljä viikkoa, ja saat sinä aikana kerran viikossa sähköpostiisi uuden moduulin. Tallenteita voit katsoa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana, kurssitallenteet ovat käytössäsi koko vuoden 2023 ajan!

Energiaa Arkeen -verkkokurssin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille vain 19€ ja muille 39€, hintaan kuuluu jumppakuminauha. Maksaa voi myös liikuntaetuudella (Smartum, Edenred, ePassi, Virike ja TYKY ). Ilmoittaudu mukaan täällä.