ETSIMME VAPAAEHTOISTOIMIJOITA!

Etsimme tällä hetkellä uusia vapaaehtoistoimijoita mm. avustajiksi tapahtumiin ja tiedottamiseen (esitteitä jakamaan tai muihin viestinnän tehtäviin), vertaisliikuntaryhmien (esim. kävelyporukat, kävelyjalkapallo) tai harrastekerhojen ohjaajiksi, retkien/matkojen järjestäjiksi tai muihin tehtäviin. Erittäin suuri tarve on myös uusille selkäoireisten vertaistukiohjaajille.

Tiistaina 5.3.2019 klo 11 pidetään vapaaehtoistoimijoiden tapaaminen toimistollamme Oulunkylässä. Tämä tapaaminen on tutustumis- ja suunnittelutapaaminen, eikä velvoita tai sitouta osallistujia mihinkään. Lähinnä ideoimme alkuun yhdessä mitä vapaaehtoistoiminta yhdistyksessämme voisi pitää sisällään. Tähän tapaamiseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vapaaehtoistoiminnasta Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistyksissä. Tarjolla on kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Ilmoittauduthan kuitenkin etukäteen Millalle p. 044-45048466 tai toimisto@selkayhdistykset.fi.

Järjestämme loppukeväällä toisenkin vapaaehtoistoimijoiden tapaamisen. Mikäli ensi tiistain tapaamisen ajankohta ei sovi sinulle, voit ilmoittaa nyt jo kiinnostuksestasi osallistua seuraavaan suunnittelutapaamiseen.

Vertaistukiryhmissämme on huutava pula uusista vapaaehtoisista apuohjaajista. Kattojärjestömme Selkäliitto järjestää maksuttoman vertaistukikoulutuksen lauantaina 16.3 klo 9-16 Helsingissä Kampissa. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan muiden selkäoireisten tukijana vertaistukiryhmissämme, ilmoittaudu mukaan vertaistukikoulutukseen. Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen vapaaehtoistoimijoidemme joukkoon!