Maksuttomat liikuntaryhmät Otaniemessä

Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistykset järjestävät jäsenilleen Laurea amk:n fysioterapiaopiskelijoiden kanssa kevään aikana kaksi maksutonta liikuntaryhmää Otaniemessä. Ryhmät on tarkoitettu selkä- sekä tuki- ja liikuntaelinoireisille.

Vahva ja toimiva keho -kuntosaliryhmä  kokoontuu maanantaisin 4.2.-30.4.2019 klo 15-16 Otaniemessä Laurea amk:n kampuksen kuntosalilla, osoite Metsänpojankuja 3, 02130 Espoo.

Ryhmä sisältää fysioterapiaopiskelijoiden ohjaamaa kuntosaliharjoittelua. Tavoitteena on parantaa kehon lihastasapainoa – ja voimaa kuntosaliharjoittelun keinoin. Ryhmä soveltuu kuntosaliharjoittelua aloitteleville. Maksimiryhmäkoko 15 henkilöä.

Kuntosaliryhmään voit ilmoittautua tämän linkin kautta: Vahva ja toimiva keho ma 4.2.-30.4. klo 15-16  TÄYNNÄ!

Vetreä ja hyvinvoiva keho -liikuntaryhmä kokoontuu torstaisin 7.2.-30.4.2019 klo 9-10 Laurea amk:n  Otaniemen Kampuksen liikuntasalissa, osoitteessa Metsänpojankuja 3, 02130 Espoo.

Tässä liikuntaryhmässä tehdään lihaskunto – ja kestävyys, sekä tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita koko keholle, huomioiden jokaisen osallistujan yksilöllinen toimintakyky. Tunneilla tehdään harjoituksia pystyasennossa sekä jumppamatolla pääasiassa kehon omaa painoa apuna käyttäen, mutta välineinä tunneilla saatetaan käyttää lisäksi esim. keppiä, kuminauhaa tai käsipainoja. Maksimiryhmäkoko 15 henkilöä.

Liikuntaryhmään voit ilmoittautua tämän linkin kautta: Vetreä ja hyvinvoiva keho to 7.2.-30.4 klo 9-10

Nämä liikuntaryhmät ovat maksuttomia Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistyksen jäsenille. Jäseneksi voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä (jäsenmaksu 25€/vuosi).