,

ETSIMME UUSIA LIIKUNTARYHMIEN OHJAAJIA

Liikuntaryhmämme käynnistyvät jälleen 3.9.2018 ja etsimme uusia ohjaajia täydentämään joukkoamme. Järjestämme liikuntaryhmiä eri puolilla pääkaupunkiseutua, viikoittaisia liikuntaryhmiä on yhteensä noin 30, joista osa on yrityksille toteutettavaa liikuntatoimintaa. Viikoittaiset liikuntaryhmämme ovat selkä -ja niveloireisille suunnattuja, joten kuntoutuksen näkökulma on tärkeä ohjauksessa. Tarjolla on selkäjumppa-, pilates-, kehonhuolto-, ja vesijumppatunteja, katso alla tarkempi listaus! Maksamme kilpailukykyiset palkkiot ohjaajillemme.

Hakijan on oltava fysioterapeutti tai fysioterapiaopiskelija. Ohjaamiskokemus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse toimisto@selkayhdistykset.fi. Lisätietoja myös puhelimitse 044 360 0201 (toimisto, Hanna-Maaria Tumelius) arkipäivisin klo 10-15.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Nämä ryhmät kaipaavat ohjaajia:

Espoossa

Laajalahden koulu to 19-20 selkäjumppa

 

Yritysasiakkaat Helsingissä

Sörnäinen to 15.30-16.30 Selkäjumppa
Vuosaari ti 15.30-16.30 selkäjumppa