Syksyn teatteritarjonta

Aktiivisen jäsenemme Raija Räsänen kautta on jälleen mahdollista saada teatterilippuja ja lähteä yhdessä teatteriin.

Pyydämme olemaan lisäkysymyksissä suoraan yhteydessä Raijaan.

 

Mannerheim ja saksalainen suudelma

Suomi on ollut koko maailman kiinnostuksen kohteena kahdesti. Ensimmäisen kerran kun Suomi julistautui itsenäiseksi joulukuussa 1917 ja toisen kerran käydessään sotia Neuvostoliittoa vastaan vuosina 1939 – 1944. Näissä molemmissa tapauksissa Saksa oli kiinteästi osallisena Suomen tapahtumiin niin hyvässä kuin pahassakin.

Teatterissa voimme seurata Suomen suuria kohtalon käänteita ja saksalaisen suudelman huumaa.
Rooleissa: Asko Sarkola, Helena Haaranen, Kirsi Karlenius, Kari Mattila, Unto Nuora, Matti Olava Ranin, Tommi Rantamäki, Matti Rasila, Eero Saarinen, Pentti Sveholm, Antti Timonen, Kaisa Torkkel. Ohjaus: Kari Heiskanen

30.11. torstaina, klo 19.00, Kaup. teatt. suuri näyttämö, Mannerheim ja saksalainen suudelma, liput 40 € kpl. Lippujen varaukset ja maksu 27.10. mennessä.

Liput

Lippujen maksutili on FI38 8000 2537 6959 41 ja saajina Raija Räsänen tai Alli Väisänen.

Pyydämme kaikkia kiinnittämään huomion viimeisiin maksupäiviin. Useat teatterit ovat siirtyneet uusiin lipunmyyntijärjestelmään, jotka poistaa lippuvaraukset, jos lippuja ei ole määräpäivään mennessä lunastettu.

Varaukset ja lisätiedot:

Raija Räsänen, 040 5955095, wassrasanra@gmail.com

Alli Väisänen, 040 7563380, alli1.vaisanen@gmail.com

Tervetuloa mukaan!