KUNTOSALIKURSSIT 6.4. – 11.5.2017

Selkäoireita helpottavat kuntosalikurssit alkavat taas huhtikuun alussa.
Starttikurssin tavoitteena on oppia kuntosaliharjoittelun perusteet ja kuntosalilaitteiden turvallinen käyttö.
Jatkokurssilla tartutaan vapaisiin painoihin ja syvennetään aikaisempaa osaamista.

Starttikurssi sopii aloittelijoille ja kuntosaliharjoittelun perusteita kertaaville, jatkokurssi jo aiemmin harjoitelleille. Molempiin kursseihin kuuluu myös teoriaosuus, mutta painopiste on käytännön harjoittelussa.

Molempien ryhmien ryhmäkoko on maksimissaan 12 henkilöä. Ryhmät kokoontuvat 5 kertaa. Starttikurssi torstaisin klo 17-18 ja jatkokurssi torstaisin klo 18-19. Poikkeuksena kiirastorstai 13.4., jolloin ei ole tapaamista. Molempien kurssien hinta on 90 euroa.

Kurssille voi ilmoittautua linkin kautta:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ctaplinklogo?readform&view=2&id=selkayhdistyksetKuntosali-kurssit